Árak


Dokumentumfilm ajánlatunkat három csoportba osztottuk - ezzel is segítve a legjobb választást megrendelőink igénye szerint.

 1. Legegyszerűbb – ezáltal a legolcsóbb – megoldásnak körülbelül két három óra alatt az interjú felvételét és az interjúhoz szükséges vágóképek elkészítését ajánljuk. A felvételeket szakavatott riporterrel, két kamerával rögzítjük.
  A kb. 30 – 40 perces vágott filmet digitális HD file-ban Pendrive-on, vagy igény szerint DVD-n adjuk át. A szolgáltatás ára 150 és 180 ezer forint között mozog.
 2. Ennél az ajánlatnál az interjún kívül már fotókból, meglévő videó filmekből készítjük el azt a montázst amelytől kisfilmünk színesebb tartalmasabb lesz.
  Ezekre a munkálatokra a felvétel helyszínén körülbelül három - négy órát szánunk. Az átadott papíralapú fényképek digitalizálását a stúdióban végezzük.
  A vágott filmet digitális HD file-ban Pendrive-on, vagy igény szerint DVD-n adjuk át.
 3. Ez az ajánlat már a legigényesebb ezáltal a legköltségesebb, igazi dokumentumfilm.
  Itt az interjúra alapítva bemutatjuk azokat a helyszíneket, amelyekre a beszélő utal. A meglévő fotókkal, videókkal színesítjük filmünket. Meglátogatjuk a családot egy családi eseményen, ahol beszélgetünk rokonokkal, barátokkal. Az így elkészített egyedi dokumentumfilm már mélységében ábrázolja a bemutatott személyt.

A vágott filmet digitális HD file-ban Pendrive-on, vagy igény szerint DVD-n díszdobozban adjuk át.


Fel a lap tetejére!